Matinspirasjonskurs i Nord-Troms

Halti Næringshage  arrangerer inspirasjonskurset “Jorda rundt med laks og ørret” i samarbeid med Lerøy,  Nord-Troms v.g. skole, Skjervøy kommune, Innovasjon Norge og Spindel for alle bedrifter innen reiseliv og serveringssteder i Nord-Troms. Kurset holdes av den profilerte kokken Øyvind Hjelle.

Kurset arrangeres 13. februar på Skjervøy. Kontakt Halti næringshage ved Trude Indrebø, Halti Næringshage AS, tlf. 917 69 578, kokk Øyvind Hjelle, tlf: 924 45 569, eller matfaglig konsulent Annbjørg Reiersen, Spindel, tlf. 902 00 220

 

Pressemeldingen: 

 

Pressemelding: Profilert kokk til Nord-Troms

«Jorda rundt med laks og ørret» 

Man aner ikke hva man kan gjøre med laks og ørret før man ser Øyvind i aksjon!

Onsdag 13. februar kommer Øyvind Hjelle til Nord-Troms, nærmere bestemt Skjervøy, for å kurse og inspirere matbedrifter i regionen.

Matbedrifter = serveringssteder / reiselivsanlegg i Nord-Troms og produsenter av laks og ørret.

Øyvind Hjelle er matfaglig konsulent i firmaet Kniv og kjærlighet, og tar nå turen til Nord-Troms for å dele sine kunnskaper om laks og ørret. Øyvind har bred erfaring med å holde kurs og har tidligere vært matfaglig konsulent på Kulinarisk Akademi. Han er kokebokforfatter og sist vinter var han å se på TV3 som kjendiskokk i ”Vis meg ditt kjøleskap”. Han har mye kjærlighet for laks og ørret og vil gjerne dele sine matfaglige kunnskaper med matbedrifter i Nord-Troms.

Med kurset Jorda rundt med laks og ørret vil han demonstrere trendy småretter basert på norsk, nordisk, europeisk, asiatisk og kanskje litt indisk og latino matkunst! Rettene vil være spesielt egnet i forhold til småmat; lunsj, catering, bufeer, selskap. Rå mat, eller sushi har selvsagt en sentral plass i kurset. Råvarene på kurset er hentet lokalt, Lerøy Aurora leverer.

Den 13.februar skal Øyvind tilberede noen retter og man deltar i matlagingen under kyndig veiledning. Smaksprøver blir det selvsagt også!

Kurset er et samarbeidsprosjekt mellom Lerøy, Halti næringshage AS, Nord-Troms v.g. skole, Skjervøy kommune, Innovasjon Norge og Spindel.

Kontaktinformasjon: Trude Indrebø, Halti Næringshage AS, tlf. 917 69 578, kokk Øyvind Hjelle, tlf: 924 45 569, eller matfaglig konsulent Annbjørg Reiersen, Spindel, tlf. 902 00 220

« Tilbake til arkivet