Hvordan få flere bedrifter til Orkdalsregionen?

Næringshagen i Orkdalsregionen har engasjert 6 NTNU-studenter for å finne svaret på hvordan få flere bedrifter til regionen. Målet er en markedsplan for hele regionen med vekt på Orkdal, Meldal, Agdenes, Snillfjord og Skaun. Planen skal også si noe om hvordan skal kommunene opptre og samarbeide for å tiltrekke seg nye bedrifter og næringer. Planen er en semesteroppgave for tredjeårsstudentene som tar mastergrad i markedsføringsledelse i industriell økonomi og teknologiledelse. Planen skal være ferdig den 5. april.

Mer info ved å kontakte Anja Tjelflaat, daglig leder på 93203600 eller post@orkdalsregionen.com.

PS

Forøvrig er dette et spørsmål som mange kommuner stiller seg – så her bør interessen for planen være stor fra flere enn de involverte kommuner.

« Tilbake til arkivet