Back to Start

Stryn næringshage sin målbedrift “Back to Start” fikk prisen Årets nyskapar 2013 som ble delt ut i romjula. Det er Stryn Næringssamskipnad, Stryn Næringshage, Nordea, Sparebanken Vest og Sparebanken Sogn & Fjordane som står bak prisen.

Årets Nyskaper er en pris som går til en bedrift som bidrar til å styrke Stryn sitt omdømme som en arena for industri – og næringsutvikling med innovasjon og entreprenørskap i fokus.

Begrunnelsen for nominasjonen er :”Back to Start er nominert fordi dei har skapt ei merkevare gjennom moderne design og eit nyskapande enkelt og annleis treningskonsept. Dei har med stor entusiasme og grunderånd satsa og slått gjennom i ein tøff bransje med stor konkurranse. På relativt kort tid har dei gjort merkevara si kjend i bransjen, og skapt arbeidsplassar”.

Årets vinner ble stiftet i 2011, produktet Basisball ble lansert  i 2012. Fra 1. januar 2014 skal begge gründerne jobbe heltid i selskapet. 

Kontakt Knut-Henning Hjellbakk i Stryn Næringshage for mer informasjon om prisen eller det å være målbedrift i en næringshage.

Årest nyskapar Stryn næringshage

På bildet deler Knut-Henning Hjellbakk i Stryn Næringshage ut prisen til gründer Siri Linn Opsahl Haugen. Medgründer, Silje Blindheim, kunne desverre ikke være til stede. Foto er tatt av Wenche Nesje.

« Tilbake til arkivet