Satser hardere i 2014

Senja næringshage er allerede en viktig samarbeidspartner og aktør for å få til vekst og utvikling av regionen i følge Lenvik kommune. Men kommunen ønsker å løfte seg og bli regionens tøffeste innenfor næringsliv, og da samarbeidet bli både bedre og tettere med næringshagen fremover. Kommunen og næringshagen ønsker også å ha med seg næringslivet, Innovasjon Norge og Norges forskningsråd for å nå målet om tøffeste regionen.

Næringshagen kunne vise til et veldig bra 2013 og var bedre enn noen gang ser daglig leder Gro Lamark forbedringspotensialet for 2014. Næringshagen satser både på gründere og etablerte bedrifter for å få til en enda bedre 2014 enn 2013.

Kontakt Gro Lamark for mer informasjon. 

Fakta om Senja næringshage:

  • Har fem ansatte.
  • Eid av Siva (Selskap for industri og vekst)
  • Skal være hjelp for etablerere og vekstbedrifter i regionen.
  • Målet er å styrke nettverket i næringslivet, skape attraktive møteplasser, veilede bedrifter mot internasjonal orientering, rekruttere, kometsanseutvikle næringslivet, veilede etablerere.
« Tilbake til arkivet