WOW-effekt i 10 år!

Tindved Kulturhage sto på hodet i glitter og brusende bobler denne helga, da WOW Medialab feiret 10 års jubileum!

WOW Medialab er paraplyen over flere bedrifter som både jobber sammen og hver for seg. Medialaben leverer reklame, illustrasjon, tekst, voice, foto, film, web og 3D. Lørdag kveld leverte de et forrykende jubileumsshow for 120 gjester med innslag i en herlig blanding av storband, klassisk sang, sjonglering, Cornelisaften, trylling, punkrock og husets teaterstudenters acapella. Festforestillingen er allerede en stor snakkis med ekko langt fram i tid, – full klaff, høy kvalitet, glitter, bobler og rød løper!

Cornelisaften

To filmkarer, én grafisk designer og én fotograf med hver sine firma etablerte WOW Medialab i Verdal i 2003. De hadde høye ambisjoner om å levere noe nytt i markedet, med WOW-effekt. Etterhvert som oppdragsmengden ble større, og kundene flere, måtte de også bli flere, og alle firmaene ansatte nye personer. Flere firma og profesjoner har senere kommet til; illustratør, tekstforfatter, voice og web. WOW Reklame as ble utnevnt til Gasellebedrift i 2013.

Jorunn Dahling, WOW Reklame as, Lill Trude Myrslo Tindved Kulturhage, Lina Haugen Solstad WOW Reklame as
Jorunn Dahling, WOW Reklame as, Lill Trude Myrslo, Tindved Kulturhage og Lina Haugen Solstad WOW Reklame as

– Å holde til under samme tak med så dyktige folk gjør mye med hvordan vi jobber, sier Jorunn Dahling, daglig leder i WOW Reklame as. Det oppstår nye tanker, idéer og løsninger når man snakker med likesinnede, – men som jobber i forskjellige profesjoner.

Møtes med mat i munnen.

WOW Medialab fikk være med å utforme 3.etasje på Tindved Kulturhage før de flyttet inn i 2006. I det lekre lyse lokalet serveres «Verdals beste lunsj» hver dag. – Vi har ordensmannsordning, og kniver litt om å vinne den gjeve prisen “Årets Ordensmann”, smiler Lina Haugen Solstad i WOW Reklame as. Andre som holder til i kulturhagen, kunder og samarbeidspartnere kommer gjerne innom, og det er aldri en kjedelig lunsj rundt det store bordet i etasjen. – Vi sitter jo mye hver for oss foran skjermene våre, så det å møtes rundt lunsjbordet er mye av limet i etasjen. Og flere av de beste idéene har kommet over en skive med egg og majones.

To etasjer under det kreative arbeidsfellesskapet holder restauranten Møllehagen til, samt storsalen til teaterutdanningen på Hint, så alt lå til rette for å arrangere en stor festforestilling, men det var likevel menneskene det kom an på. – Det har vært utrolig mange positive folk som har stilt opp på alle vis for å få gjennomført denne kvelden! Tindved Kulturhage har vært veldig generøs og hjelpsom med lokalet og teknikk. Selv naboen politiet slo av lyset i kontorene sine så vi kunne snurre showreelen vår ute på veggen deres, sier Jorunn Dahling.

Jubileumsgave fra Betty Blue Frisør
Jubileumsgave fra Betty Blue Frisør

WOW Medialab har alltid hatt hårete mål – og nådd de – så det passet perfekt da WOW Reklames gode og aller første kunde Betty Blue Frisør kom med den generøse gaven til jubilanten; full hår- og skjeggstyling til den store festen.

WOW Medialab har utviklet seg betydelig på disse ti årene, og de blir lagt merke til – langt utover fylkesgrensene. WOW-effekten har kommet for å bli!

Tekst: Gudrun Ramfjord Rabe

WOW Medialab består av bedriftene:

WOW Reklame as

WOW Foto

WOW Film as

WOW Tekst

Stemmebutikken

 

 

 

 

« Tilbake til arkivet