Årets forskningsdager har KOMMUNIKASJON som tema.

Forskningsdagene i Midt-Troms 2014

Årets forskningsdager har KOMMUNIKASJON som tema.

Ordet har sin opprinnelse i det latinske ordet communicare, gjøre felles, være delaktig. Rett og slett handler det om å dele. Kommunikasjon mellom mennesker handler om å dele tanker, stille seg åpen for ny forståelse, nye ideer, være i en prosess der den enkelte blir påvirket og påvirker.

Det er regionrådet som eier Forskningsdagene, mens Senja Næringshage har prosjektansvaret. Troms fylkeskommune har spyttet inn 300.000 kr til Forskningsdagene i år.

Kunsten å deleÅrets forskningsdager har i seg færre arrangement enn tidligere. Det er tilsiktet. Vi har ønsket et sterkere regionalt perspektiv. Dermed er det enkelte arrangement ganske omfattende, og det er beregnet på et bredt publikum. Kommunegrenser er med andre ord ingen hindring, men heller en spennende utfordring til å møtes og bli kjent i nye fellesskap.

Last ned programmet i sin helhet her.

Les mer om saken i Folkebladet.

« Tilbake til arkivet