Vil helsesjekke lokale bedrifter

140911_bedriftshelsesjekk
Et nytt samarbeid mellom Fabrikken Næringshage og Accountor skal gi bedrifter en helsesjekk.

– Det er en helsesjekk på selskaper som vil gjøre opp status for bedriften. Det kan være bedrifter som sliter med utfordringer som marked, strategier, planer fremover, eller som vil finne ut av bedriftens status, forklarer rådgiver i Accountor, Robin Næss.

Todelt prosess

Accountor bidrar gjennom tallknusing og faktabasert sjekk av selskapets status. Fabrikken Næringshage vil synliggjøre bedriftens utfordringer.

– Vi har en todelt prosess. I stedet for å konkurrere om en del ting, starter vi nå et spennende og nytt samarbeid. Vi er gode på regnskap og tallknusing, Fabrikken er gode på strategi og etablering, sier Næss.

Gjøre opp status

Akkurat hvordan helsesjekken skal gjennomføres, avhenger ifølge Næss på hvilken case det gjelder.

– Vi har standardisert pakken så langt det lar seg gjøre. Dette er for alle bedrifter som trenger en sparringspartner. Kanskje lurer man på netthandel, oppkjøp eller samarbeid. Og så kan det jo være at vi konkluderer med at alt ser bra ut, sier Næss.

« Tilbake til arkivet