Nominert til «Vekst i nord»

Tekst: Randi Iren Olsen

Honningsvåg Maskinstasjon as som eies av Einar Robertsen er blant de ti bedriftene i Nord-Norge som er med i kampen om prisen «Vekst i nord». Den andre bedriften fra Nordkapp er Destinasjon 71*nord. Det er 14 gangen denne prisen deles ut, og siden 2005 er det tre Finnmarks bedrifter som har stukket av med prisen.

– Denne kåringen gjøres for 14. gang til bedrifter fra Nord-Norge som fyller kriteriene. Det velges ut bedrifter fra hvert fylke i Nord-Norge, og juryen som blant annet består av Innovasjon Norge legger vekt på tilhørighet, vekst og omsetning.

Einar Robetsen
Einar Robetsen

I godt selskap

– Honningsvåg Maskinstasjon AS er blant de ti bedriftene som har vist godt arbeid over tid og er en bedrift med potensiale, sier Stig Hansen, daglig leder i Nordkapp Næringshage. – Dette er en pris med heder og ære, og det blir lagt merke til når bedrifter lykkes. Robertsen har satset kapital og tid i sin bedrift over flere år.

Gaselle flere ganger på rad

– Den andre fra Nordkapp som er nominert, er Destinasjon 71 *nord, og denne bedriften har vært gasellebedrift flere år på rad. Dette er neo som betyr omsetningsvekst og økende driftsresultat. Vi i næringshagen er selvfølgelig stolte over at begge fra Nordkapp som er nominert er våre målbedrifter, avslutter Hansen.

Finnmarksposten

« Tilbake til arkivet