BeyondRisør bak nok et innovativt event

Senter for Entreprenørskap (SfE) ved Universitet i Agder (UiA), Arkitektur og designhøyskolen (AHO), Sørlandsporten næringshage og BeyondRisør har gått sammen for å utvikle et unikt masterkurs innen design og entreprenørskap. Nå gjennomfører partene en banebrytende pilot; allerede denne uken er 32 masterstudenter fra UiA og AHO på plass i byen for å gjennomføre Risørs første Pop-Up Campus.

pop-up campus

Innovativt masterkurs
Masterkurset er for studenter ved AHO og Handelshøyskolen UiA som er ønsker å lære mer om tverrfaglig samarbeid, designbasert innovasjon, nye forretningsmodeller og produktutvikling. Hensikten er å gi henholdsvis designstudenter og økonomistudenter fremragende forståelse for internasjonal design og ledelse gjennom tverrfaglig forskning og læring ved å kombinere kunnskap fra fagfeltene entreprenørskap og design.

Gjennom denne pilotuken skal det arbeides intensivt! Studentene har allerede hatt samlinger på sine respektive campus, før de neste uke skal møtes sammen med forelesere fra AHO og UiA Handelshøyskolen i Risør. Her skal studentene arbeide i tverrfaglige team og utvikle konsepter til konkrete caser.

Risør kommune og BeyondRisør har mobilisert lokalmiljøet som stiller med boliger til studentene og undervisningslokaler er etablert midt i trehusbyen. I samarbeid med Sørlandsporten Næringshage fasiliterer kommunen sosiale aktiviteter og skaffer bedrifter til casestudier.

Finalepresentasjoner på Risør Rådhus
Fredag 14. november legger studentene frem resultatene av ukas innsats for faglig jury som premierer beste presentasjon. Arrangementet starter kl 12:00 på Risør Rådhus og er åpent for alle.

Film fra årets BeyondRisør – Design or resign!
I disse kalde, grå novemberdager kan vi glede oss over gode minner fra inspirerende sommerdager.

Se filmen her!

pop-up campus2

« Tilbake til arkivet