Statsministeren besøkte AskersHus

Fredag 28. august besøkte Statsminister Erna Solberg AskersHus/Asker Næringsråd. Dessuten deltok ordfører Lene Conradi, representanter for kommuneadministrasjonen, AskersHus og inviterte ledere fra spesielt Olje og Gassnæringen i Asker.

Lars O. Nordal, styreleder AskersHus AS, Statsminister Erna Solberg og AnneMarie Folvik, styreleder Asker Næringsråd. Foto: Hanne Nordal
Lars O. Nordal, styreleder AskersHus AS, Statsminister Erna Solberg og AnneMarie Folvik, styreleder Asker Næringsråd. Foto: Hanne Nordal

Imponert over AskersHus

Statsministeren uttrykte at hun er imponert over tilbudet som er under oppbygging i AskersHus, med koblingen av grûndere og erfarne spesielister i en egen ressurspool, et Næringslivets servicekontor, som er under oppbygging – og Campus Asker, som har som mål å bringe akademia ved universiteter og høgskoler til studenter lokalt i Asker.

Les mer i Budstikka

 

 

« Tilbake til arkivet