Ny sjef i Næringshagen

Tekst: Mareno Leonhardsen, Bladet Vesterålen

SORTLAND: Helge Krøgenes er ansatt som administrerende direktør for Fabrikken Næringshage. Styret har ansatt Helge Krøgenes (56) som administrerende direktør for Fabrikken Næringshage AS på Sortland. Krøgenes har en bachelorgrad i «international management» fra BI.

Fabrikken
Frokostmøte, Fabrikken Naringshage, kafe Pause, frokostseminar, naringsliv. Foto: Inger Merete Elven
Lang erfaring

– Helge har lang erfaring med gründervirksomhet og forretningsutvikling, blant annet gjennom en rekke egne etableringer nasjonalt og internasjonalt og gjennom arbeid for Innovasjon Norge i San Fransisco. Han har også bidratt som rådgiver i en rekke vellykkede gründer- og utviklingsprosjekter, både i Norge og utlandet.  Styret ser frem til å samarbeide med Helge, sier styreleder Geir Morten Rist.

Spennende

– Vesterålen og Lofoten er en veldig spennende region med et bredt spekter av innovative bedrifter som hevder seg så vel nasjonalt som internasjonalt. Flere av disse er allerede i spennende prosesser sammen med Fabrikkens dyktige forretningsutviklere. Jeg ser frem til å kunne gjøre mitt for at vi skal ha både en kompetanse og et tjenestetilbud som gjør oss til en attraktiv partner for innovasjon og forretningsutvikling, sier Krøgenes. Ny-sjefen har fra før adresse på Østlandet.

« Tilbake til arkivet