Ny konseptrekke lansert i Sørlandsporten Næringshage

Huset_I
Foto: Ida Monrad Haugen

Sørlandsporten Næringshage holder til i et gammelt tømmerhus med en sjarmerende bakgård, midt i sentrum av Risør. I april lanserte de en ny konseptrekke for å øke synligheten av næringshagen og samtidig legge grunnlaget for etableringen av et uformelt gründernettverk.

kveld i hagen
Fra “En kveld i Hagen”. Foto: Iselinn Kongsten

Tirsdag 5.april lanserte vi vår nye konseptrekke og inviterte til ”En kveld i Hagen” hvor illustratør Cathrine Moen Østvold fra Cat&Bjørn åpnet med et Instagram-kurs for bedrifter. Det var stor interesse for kurset og vi fylte opp loftsetasjen med over 30 engasjerte deltakere. Vi satte også oss selv i søkelyset ved å opprette en Instagramkonto. Vi finnes derfor nå på Instagram som sorlandsporten. Følg oss gjerne!
”En kveld i Hagen” er en uformell møteplass for gründere, etablerere og andre interesserte i hele Østre Agder, og noen kvelder i løpet av året gjør vi et dypdykk i et tema eller en problemstilling som er relevant for ulike virksomheter. Driver du en eller annen form for næringsvirksomhet, eller kanskje bare har lyst til å være litt oppdatert på hva som foregår på feltet så er dette arenaen for deg. Hver tirsdag i slutten av måneden arrangerer vi også nå fremover ”Frokost i Hagen” fra kl 08:15-09:15, eller ”Lunsj i Hagen” fra kl. 11:30-13:00. Da spises det, mingles det og holdes få, korte og informative presentasjoner. Dette er arenaen for deg som vil innom for å ta en prat og få en kjapp oppdatering på saker og ting om utvikling som skjer i vår region. Vi stiller med frokost eller lunsj, alt etter som – og selvfølgelig en kopp kaffe. Neste arrangement ut er Frokost i Hagen, tirsdag 26.april.

« Tilbake til arkivet