Tindved styrker laget!

Tindved Kulturhage AS har i dag gleden av å informere om at vi har ansatt Marte Hallem som prosjektleder i selskapet. Marte går inn i 100% fast stilling, og tiltredelse vil skje i løpet av august 2016.

marte
Marte Hallem. Foto: Espen Storhaug.

Marte Hallem (38) har drevet egne selskap innen kulturnæring de siste åtte årene, hvor hun har jobbet som manusforfatter, artist, programleder, skuespiller, dokumentarskaper og produsent/prosjektleder. Hun har blant annet gitt ut to album, gründet og skrevet manus og musikk til flere store teaterproduksjoner, og vært programleder for mange etablerte festivaler, og konferanser rundt omkring i Trøndelag. Marte har også jobbet en del med TV, både innen dokumentarfilm og barnetv-produksjon. På CV’en har hun journalistutdanning fra Høyskolen i Oslo, samt nordisk, historie, fransk og mediefag fra universitetet i Trondheim. Hun jobbet seks år i Adresseavisen og tre år som kommunikasjonsrådgiver i Nord-Trøndelag Fylkeskommune før hun startet eget selskap for åtte år siden. Nå gleder hun seg til å kunne gi av sine erfaringer til andre:
– Jeg føler tiden er moden for å gi noe av den kunnskapen jeg har ervervet meg videre til andre. Årene som selvstendig næringsdrivende kulturarbeider har lært meg mye om det å lage næring ut av kultur, og jeg tror jeg kan bidra med en del kunnskap og kompetanse her som andre forhåpentlig vil kunne ha glede av. Jeg har også fartstid innen mediefag, journalistikk og kommunikasjonsarbeid som kan være nyttig å ha med seg over i den nye stillingen. De siste årene har jeg vært med på å etablere produksjonsfellesskapet Scene Midt, og vil også videre ha en rolle her, men nå mer som manusforfatter og idémaker, ikke som instruktør og produksjonsleder. Vi har inngått samarbeid med andre som skal ta seg av dette, sier Marte, som ser fram til å ha en jobb hvor hun kan engasjere seg i det å utvikle kulturnæringen i Trøndelag, samtidig som hun fremdeles får lov til å fortsette være kunstner selv ved siden av jobben som prosjektleder og rådgiver:
– Man skrur ikke av en kreativ hjerne. Å skrive og lage tekster og musikk er en måte å leve på for meg. Det vil jeg fremdeles holde på med. Men på dagtid har jeg nå lyst til å jobbe med å utvikle Trøndelag som kulturregion, sier Marte.

Tindved er inne i en ekspansiv fase der oppslutningen knyttet til vårt nettverk for bedrifter innenfor kreative næringer er stor. Samtidig arbeider selskapet med spennende utviklingsoppgaver i hele Nord Trøndelag. Tindved er en del av næringshageprogrammet i SIVA. Vi ser virkelig frem til å få Marte med på laget, og er sikre på at hennes kompetanse og nettverk vil komme kulturnæringene i Nord Trøndelag til gode igjennom hennes arbeid i Tindved Kulturhage AS.

Tindved Kulturhage AS består i tillegg av:

Leif Terje Nilsen Daglig leder, Håvard Sørli Prosjektleder, hovedansvaret for utviklingen av vår node Filmfabrikken i Levanger.

 

« Tilbake til arkivet