Hva skjer a´?

Det var tema da SIVA inviterte kulturnæringer og kreative næringer til Gardermoen for å lære av hverandre, diskutere, bygge nettverk og få med seg siste nytt innen bransjen. Her var også Hermetikken Næringshage representert med daglig leder Mette Westlie. Hun holdt også innlegg “Status fra Nord”. – Hovedbudskapet mitt var å informere om at kulturnæringsveksten i Finnmark fortsetter og at fylket har sterkest vekst enn alle andre fylker, sier hun. – Slike samlinger er viktig for å få vite hva som skjer med kulturnæringer og næringshagene i landet. Margit Klingen Daams representerte Innovasjon Norge, som kulturnæringsansvarlig.

– Finnmark er pionerfylke for kulturnæringer i Norge!

Det sa stortingsrepresentant Helga Pedersen fra Arbeiderpartiet på et næringslivsmøte i regi av Varanger Næringssenter i Vadsø nylig. – Kulturnæringene vokser raskest i Finnmark, og jeg er glad for at vi snart er i mål med de 500 kulturarbeidsplassene!

 

« Tilbake til arkivet