Flytter inn i næringshagen

Gjensidig nytte: Leder for Landsbyen Næringshage, Per Rognerud og salgssjef for Arvid Nilsson i Norge, Bjørn Oset, mener de kan dra nytte av hverandres kompetanse. Foto: Solrun S. Snilsberg
Gjensidig nytte: Leder for Landsbyen Næringshage, Per Rognerud og salgssjef for Arvid Nilsson i Norge, Bjørn Oset, mener de kan dra nytte av hverandres kompetanse. Foto: Solrun S. Snilsberg

Salgsavdelingen til virksomheten Arvid Nilsson flytter i løpet av september inn i nye lokaler i Landsbyen Næringshage.

Bjørn Oset er salgssjef for Arvid Nilsson i Norge. Seks personer i salgsavdelingen har tilhold i andre etasje hos Dokka Fasteners. Oset forteller at avdelingen har behov for nye lokaler.

På tur ut

Prosessen med å finne andre og egnede lokaler for salgsavdelingen som fra høsten teller sju personer, startet for et par måneder siden.

– Vi holdt på et par måneder, men fant ikke noe lokale som var egnet for oss på Dokka. Gjøvik var det nærmeste, og det lå an til at vi måtte flytte på oss. Så ble jeg hvisket i øret at det var ledige lokaler i næringshagen på Dokka. Vi overtar lokalene fra 1. september, og regner med å være innflyttet i løpet i av måneden, sier Oset.

Kompetanse

Han forteller at avdelingen for innesalg skal styrkes, og at de derfor blir sju fra høsten. Oset er klar på at han synes det er viktig at avdelingen blir værende på Dokka.

– Kompetansen i avdelingen er bygd opp lokalt. De ansatte på Dokka har vært med på å bygge opp Arvid Nilsson i Norge til det det er i dag. Vi har veldig stabil arbeidskraft. Bedriften ser det som viktig å holde på dette, både kompetansen, arbeidskraften og arbeidsplassene. Det er kjempeflinke folk med en kompetanse som er gull verdt, sier Oset.

Gladhistorie

Daglig leder i Landsbyen Næringshage, Per A. Rognerud, smiler og sier at dette er en virkelig gladhistorie.

– Vi er glade for å ha sørget for å beholde en svært viktig bedrift i kommunen. Hadde vi ikke hatt moderne lokaler, ville den flyttet ut av kommunen. Vi synes det er spennende å få en slik bedrift inn i næringshagen. Både de og vi har mye kompetanse som begge parter kan dra nytte av, sier Rognerud.

Oset sier de gleder se til å flytte inn.

– Jeg er sikker på at miljøet vi komme inn i kan styrke oss på kompetanse, og at vi kan gi noe tilbake, sier Oset.

Bedriften Arvid Nilsson produserer skruer og festeanordninger.

« Tilbake til arkivet