Starter egen advokatpraksis

Etter bare åtte måneders partnerskap med Siw Bleikvassli i Adnor, trer Hege B. Skillingstad ut og danner Advokathuset Braaholmen.

NAMSOS: – Jeg er kommet til en fase hvor jeg vil stå på egne bein. Derfor tar jeg nå skrittet fullt ut og etablerer eget advokatselskap, sier Skillingstad.

Hege B. Skillingstad har startet egen advokatpraksis.
Hege B. Skillingstad har startet egen advokatpraksis.

Fra 1. januar i år gikk hun inn som partner i Adnor. Samtidig ble Bleikvassli og Skillingstad AS etablert. Advokatfullmektig Eli Anne Krystad var også med på laget, og sammen dannet de tre kvinnene det største advokatfirmaet i Namsos.

– Den perioden har vært verdifull for meg og gitt meg en erfaringsplattform jeg nå bygger videre på. Selv om det er en ulempe å gå ut av det gode og nære samarbeidet jeg har hatt med Bleikvassli og hennes advokatfullmektig, har behovet for å prøve meg helt på egne bein vært utslagsgivende, sier Skillingstad og legger til:

– På sikt tror jeg dessuten at et ekstra advokatselskap i Namsos kan gi en variasjon som virker utviklende på det juridiske kompetansemiljøet i byen. Advokathuset Braaholmen vil ha lokaler i Namdalshagen.

– Næringshagen har allerede et attraktivt advokatmiljø gjennom Konsernadvokaten i Statskog. Jeg vil imidlertid bli eneste privatpraktiserende advokat som kan påta meg oppdrag på vegne av privatpersoner og bedrifter, sier hun. Skillingstad har bakgrunn som trygdejurist og politiadjutant.

I årene 2005 til 2013 var hun advokat ved Konsernadvokaten i Statskog- og sitt hovedkontor i Namsos. – Jeg har jobbet med mange rettsområder, personer og organisasjoner.
Denne kompetansen kommer godt med når jeg skal jobbe relativt bredt som selvstendig, sier Hege B. Skillingstad

« Tilbake til arkivet